SÖNDAX

I vår vill vi fortsätta skapa ytterligare utrymme för barn och barnfamiljer på söndagar. Dels kommer vi att ha våra eftermiddagsgudstjänster kl.16; så att det inte blir sent för barnen när man ska upp till skola och förskola dagen efter.
Vi ser också framemot att träffas till SÖNDAX igen vid tre tillfällen i vår kl.16.00.
Söndax är en slags familjesöndagsskola, där vi har en samling i kyrkan tillsammans med alla, där berättar vi något från Bibeln, med sång och musik, kanske nåt drama. Och så har vi nog en och annan tävling också. Kanske barnen mot de vuxna?
Sedan följer aktiviteter som kan vara av pysselkaraktär, sportkaraktär eller bakning, lite olika och beroende på tema.
Dessutom kommer vi ha några träffar för pulkaåking, korvgrllning i skogen och vårutflykt. Mer om detta på vår facebook-sida!
Datumen för detta är:
17/2
24/3
28/4
Har du frågor är du välkommen att höra av dig, och skulle du vilja vara med och hjälpa till med Söndax, så tveka inte att kontakta mig!

hannasara@vasterportkyrkan.se