Småbarnsmusiken startar igen!

22 januari drar vi igång Småbarnsmusiken igen!

Välkommen till en samling där du får tid med ditt barn, i sällskap av andra vuxna och andra små barn. Genom sång och rytmer och ramsor får du som förälder en fin tid med ditt barn där barnet stimuleras och får lära sig känna igen sånger och takter och rörelser.

Kanske tänkte du som jag gjorde när jag var föräldraledig – ”Jag kan ju sjunga själv hemma med mitt barn”, men snabbt insåg jag att det inte alls blev så många sånger som jag trodde. När jag sedan började på småbarnsmusik blev det desto fler, där men också hemma, och jag lärde mig ju många nya sånger. En stor bonus var ju att jag och mitt barn också fick träffa andra föräldrar och deras barn, och fika också såklart!

Barn lär sig också språk och får en ökad ordförståelse genom sångerna. Kanske har ni inte svenska som huvudspråk hemma, eller känner du någon med barn som vill lära sig mer svenska, då är detta ett ypperligt tillfälle för det också!

När januari gör intåg så drar vi igång! Sedan kör vi varje tisdag kl.9.30!

VÄLKOMMEN!

/Hanna-Sara Leones