Härligt livliga tisdagar

Nu har vi avslutat en termin av Småbarnsmusiken!
Det har varit härliga och livliga tisdagar här i Västerportkyrkan.

Det var med spänning, förväntan och utan en aning om var vi skulle hamna som vi startade i början av hösten. Tänk vad roligt vi nu har haft!
Med start kl.10 har vi sjungit och lekt, busat och dansat och spelat trumma och ägg i kyrkan. Sedan har vi fått njuta av gott fika som flera i församlingen skämt bort oss med. (Tusen tack!) Ibland har barnen fortsatt leken kring fikaborden, ibland somnat i föräldrarnas famn. Ibland har vi vuxna fått springa fram och tillbaka, men ibland också sitta stilla lite grann för ett samtal om att vara förälder, om vad som fyller dagarna. Igenkänning och suckar, leenden och uppmuntrande ord är något som finns i de samtalen!

Det har varit en bra grupp som kommit på tisdagarna  och nya barn och föräldrar under hela terminen som tillkommit. Nu tar vi alla lite jul- och vinterledigt, så ses vi igen 17 januari 2017. Kl.10.00.

Välkomna tillbaka, nya och gamla!

/Hanna-Sara