Pingsthelg med gospel i Västerportkyrkan

Den 4-5 juni är det dags för vårens sista gospelhelg i Västerportkyrkan. Kl.09.30 kickar Emma Berisson och Jonas Walve igång lördagen med gospelsång, musik och gemenskap. Vi håller på till ca kl.15. På söndagen möts vi igen för fortsatt övning och genrep kl 14.00.

Vi avslutar gospelhelgen med en stor konsert på pingstdagens kväll kl 18.00 då vi kommer att sjunga en rad av de sånger vi lärt oss under våren.

Kom och sjunga gospel och dela denna viktiga högtid med oss! Anmälan till gospelhelgen gör du till: gospel@vasterportkyrkan.se

Kostnad är 200 kr. För studenter 100 kr. Helgen anordnas i samarbete med studieförbundet Bilda.

Vill du lyssna till de sånger som vi sjöng vid den senaste gospelhelgen finns en spellista här.