Församlingsutflykt på Öland

Söndag 5 maj är ni välkomna på utflykt till Södra Öland – alla är välkomna, oavsett om du är medlem eller inte.

För två veckor sen samlades vi fyra personer i olika åldrar och planerade för vår dag. Öland visade sig från sin vindfriska sida och man fick andas in mycket syre. Både bokstavligt från vinden, och bildligt ifrån vidderna.

Vi hoppas att vi den 5 maj får se en del orkidéer samt andra vårblommor. Det blir besök på Alvaret, JAG:s museet i Segerstad, Ottenby samt Albrunna lund. Vi gör även ett stopp nere vid Mörbylilla där vi firar nattvard ihop, och njuter av våradonisen vid Kalmarsund.

Avfärd 9.00 från kyrkan, och hemkomst senast 17.00.
Kaffe serveras på förmiddagen och vi äter lunch nere i Ottenby. Transporten sker i minibussar, samt ev några personbilar.

Anmälan senast 28 april på lista i kyrkan eller maila till Hanna-Sara.
Ev önskemål om speckost gör ni vid anmälan.

Pris inkl entré, lunch o busskostnad: 300:-/ vuxen.

Tänk på att ha klädsel efter väderlek. Välkommna!!