Församlingsutflykt 12 sept

12 sept kl.10 åker vi på utflykt tillsammans utmed kusten norrut.

Vi kommer först göra ett stopp i Kronobäcks ruin och fira en enkel Nattvardsgudstjänst ute i det gröna.
Därefter styr vi mot Mönsterås för kyrkfika och ett besök på Carl Bobergs museet, innan det blir lunch på Nabbens Rökeri.
Sen kör vi söderut igen, kanske något stopp på vägen innan sista stoppet i Nyttorp där det blir kafferep hos Ahlins och Krondahls.
Vi räknar med att man sedan åker hemåt senast vid 16-tiden.

Anmäl dig till Hanna-Sara Leones senast 5/9 om du vill åka med. Vi kommer åka i bilar, så anmäl också om du har bil, och hur många platser du har lediga i så fall. Finns en lista i kyrkan också med möjlighet att anmäla sig.

Kostnad för dagen är inte klart, men det är ju främst maten vi betalar. Bensinpengar får man göra upp i de bilar man åker i.

Välkommen med!