Vi ber

Vi tror att Gud hör bön.
Vi tror också att vi ska hjälpa varandra i bön och att bönen påverkar oss på ett gott sätt.

Nedan finns ett formulär där du har möjlighet att skicka in dina bönemännen, men vi vill också inbjuda till våra onsdagssamlingar där bönen har en särskild plats.
Vid dessa samlingar ger vi utrymme för bön och samtal med Gud i stillhet och tystnad, men också för gemensam bön för vår församling, vår stad, vårt land och vår värld. Tillfälle ges också för personlig förbön.

“Gör er inga bekymmer, utan när ni åkallar och ber, tacka då Gud och låt honom få veta alla era önskningar”. Fil 4:6

Vill du skicka in ditt böneämne till Västerportkyrkan så skriver du det i formuläret. Vi läser alla inkomna böneämnen minst en gång i veckan och ber för dem i någon av våra samlingar eller gudstjänster.
Om du vill vara anonym går det bra, men vill du istället att vi ska svara eller kontakta dig måste du skriva det och skicka med din mailadress eller ditt telefonnummer.