Gospelhelg

Den 5e  och 6e mars anordnar Västerportkyrkan i Kalmar en gospelhelg. Emma Berisson och Jonas Walve leder helgen som kommer att bestå av sång, musik och glädje. Vi startar på lördagen kl.10 och sjunger till klockan slår 17. På söndagens gudstjänst kl.10 (vi samlas kl.09), sjunger vi de sånger vi lärt oss under lördagen. Och det är inte vilken gudstjänst som helst, vår sång är en del i att välkomna Peter Svanberg som ny föreståndare och pastor i Västerportkyrkan. Denna gospelhelg är den första i en serie gospelworkshoppar som Västerportkyrkan anordnar i vår. Samtliga leds av Emma Berisson och Jonas Walve.

Var med och delta i gospelkörshelgen den 5-6 mars med Emma Berisson och Jonas Walve! Att delta kostar 200 kr, avgiften tas ut på plats.

I samarbete med studieförbundet Bilda.

Anmälan görs senast söndag 27 februari genom att skicka ett mail till: info@vasterportkyrkan.se

Evenemanget är avslutat.

mar 05 - 06 2022