Bibelgrupp – i vardagen och via nätet

— Bibelgruppen har redan startat, men när vi gör en omstart är fler välkomna med —

Välkommen med du som längtar efter att leva med Guds ord i vardagen och som behöver inspiration.

En gång i månaden skickar jag ut ett Bibelord. Detta Bibelord får du sedan leva med i din vardag, på det sätt som passar dig bäst. Läs det tyst, läs det högt, måla det, brodera det, kanske gör en övning i din träning som får dig att tänka på det, sjung det… – ja endast fantasin och du själv sätter gränserna.

Sedan delar vi i gruppen med varandra via messenger eller mail eller sms hur vi gör för att leva med det och vad det gör med oss. På så sätt får vi inspirera varandra och vi sporras själva till det. Varje deltagare delar något minst två gånger i månaden.
När en månad gått skickar jag sedan ut ett nytt Bibelord att leva med!

Genom detta hoppas jag att Ordet ska få vara lite närmare och mer närvarande i vår vardag, och även om du har svårt att komma till kyrkan av olika anledningar, så finns du med och är aktiv i gemenskapen.

Är du intresserad?
Kontakta Hanna-Sara Leones